Zaskočí "ad-skipping" TV reklamu ? - Christophoryová, Ľubica
Digitálne videorekordéry (PVR) umožňujúce prednahrávanie TV vysielania prinášajú mediálnym expertom nemalé obavy o budúcnosť TV reklamy. Funkcia ad-skipping ju totiž umožňuje pri nahrávaní preskakovať. Ad-skipping môže byť dôležitým impulzom zmeny vo vzťahu spotrebiteľov k reklame. Televíziu bude potrebné znovuobjaviť ako reklamné médium. Reklama bude pravdepodobne naďalej strácať masový charakter, stane sa adresnejšou, osobnejšou. Interaktivita ju priblíži k internetovej reklame, priamym zameraním sa priblíži k direct marketingu.