Reklama v pohybe posilňuje
Na cestách sa začali pohybovať nové reklamné nosiče - vanboardy. Sú umiestneneé na skriňových nákladných automobiloch renomovaných značiek. Pohybujú sa len na Slovensku. V prípravnej fáze sú už kamióny - truckboardy, ktoré budú obdobou vanboardov na hranicami Slovenska.