Talianske hospodárstvo stráca dych - Slovák, Kristian
Zlá hospodárska situácia v Taliansku. Pokles HDP aj vývoja priemyselnej produkcie. Správa OECD o hospodárskej situácii Talianska. Balík vládnych opatrení, ktoré by mali podporiť taliansku ekonomiku. Názory opozície na hospodársku situáciu. Talianski výrobcovia sa na svetových trhoch nedokážu presadiť proti výrazne lacnejšej ázijskej konkurencii. Zlé výsledky talianskej ekonomiky ohrozujú aj splnenie pravidiel Paktu stability a rastu.