Najziskovejšie reality ponúka v Európe Istanbul - Schönwiesner, Roman
Vývoj na európskom trhu nehnuteľností - v tomto roku (2005) ho čaká rast a zisky. Investície do nehnuteľností. Na európskom trhu sa čoraz výraznejšie prejavuje trend zvyšovania nepriamych investícií cez rôzne súkromné realitné fondy - zníženie rizika strát. Najväčšiu návratnosť investícií do nehnuteľností by v tomto roku mali priniesť Istanbul, Moskva, Praha. Situácia s nehnuteľnosťami v regióne V4.