Nadácie a daň z príjmov majetok, hospodárenie, účtovanie a zdaňovanie nadácií - Klimešová, Libuša
Hlavné znaky nadácie. Majetok nadácie. Verejnoprospešný účel nadácie. Majetkové funkcie a hospodárenie s majetkom nadácie. Založenie nadácie. Podnikanie a nadácia. Spôsob použitia nadačného imania. Účtovníctvo a výročná správa nadácie. Zdaňovanie nadácií.