Zmeny v devízovom obchodovaní Číny - Kišš, Štefan
Nový systém devízového obchodovania v Číne. Možnosť obchodovania aj s inými menami ako je domáci juan. Nové možnosti obchodovania pre lokálne banky. Flexibilnejší menový kurz.