Daňový aspekt dôchodkového poistenia s príkladmi - Jarinkovičová, Valéria
Tri piliere v rámci reformy dôchodkového zabezpečenia. Prvý pilier upravený zákonom č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení. Druhý pilier upravený zákonom č. 43/2004 Z.z. o starobnom dôchodkovom sporení. Tretí pilier upravený zákonom č. 650/2004 Z.z. o doplnkovom dôchodkovom sporení v znení zákona č. 747/2004 Z.z. Ciele jednotlivých pilierov.