EÚ chce pokračovať v ratifikácii euroústavy - Stavrovská, Ivana
Odmietnutie euroústavy francúzskymi a holandskými voličmi. Diskusia o pokračovaní ratifikačného procesu. Protichodné názory lídrov európskych inštitúcií. Ministerstvo zahraničných vecí SR a jeho podpora pokračovania ratifikačného procesu. Otázky nad ďalším rozšírením únie.