Daňový automanažment - Burák, Emil
Daňový automanažment - súbor riadiacich postupov daňového subjektu, orientovaných na dane s cieľom, aby ich zaplatil čo najmenej, ale aby zároveň s daňovým úradom nemal problémy. K správnemu plateniu daní je potrebné sa vzdelávať, získavať poznatky a skúsenosti z teórie a praxe. Daňová optimalizácia - úspora daní a spôsoby ako ju možno realizovať. Program daňovej optimalizácie sa zabezpečuje daňovým plánovaním a riadením základu dane, resp. hospodárskeho výsledku daňového subjektu. Daňové triky a finty - chránený know-how každého daňového experta a poradcu, ale aj každého podnikateľa či firmy. Postup pri tvorbe daňovej politiky podnikateľa.