Komentár k zákonu č. 580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení v znení zákona č. 718/2004 Z.z. - Mihál, Jozef
Zákon č. 580/2004 Z.z. z 21. októbra 2004 o zdravotnom poistení a o zmene a doplnení zákona č. 95/2002 Z.z. o poisťovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 718/2004 Z.z. Verejné a individuálne zdravotné poistenie.