Dôvodová správa k návrhu novelizácie zákona o zdravotnom poistení
Dôvodová správa k návrhu zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení a o zmene a doplnení zákona č. 95/2002 Z.z. o poisťovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 718/2004 Z.z. Doložka zlučiteľnosti k návrhu zákona s právom ES a s právom EÚ. Doložka finančných, ekonomických, environmentálnych vplyvov, vplyvov na zamestnanosť a podnikateľské prostredie.