Ako sa pripraviť na euro - Lichnerová, Tatiana
Z obsahu: Každý cent sa počíta. Ako presvedčiť ľudí, že euro nebude znamenať zdražovanie. Ochrana pred zdražovaním? Dvojité ceny. Euro by malo ceny ovplyvniť minimálne. Čím skôr, efektívne a bez nabaľovania zbytočných úloh. Neuralgickým bodom pre verejnú správu môže byť výmena IT systémov. Žiadna zložitá matematika, ale ťažké prípravy. Nová mena rozšíri priestor pre investorov.