Aj Slovensko sa dočká vlastných realitných fondov - Brondošová, Jana
Realitné fondy by na Slovensku mali vznikať už od roku 2006. Príprava legislatívy. Nárast dopytu po investíciách do nehnuteľností - vo svete naberá na popularite. Podmienky vstupu do relitného fondu u nás. Možnosť kupovať aj stavať. Slovensko bude mať ťažkú konkurenciu v realitných fondoch Európy.