Vodafone nepodniká s vodou - Poliak, Ján
Vodafone - najväčší mobilný operátor na svete. Čo znamená názov Vodafone. Aké služby ponúka a aké sú ciele tejto spoločnosti. Sponzorské aktivity. Vstup Vodafone na český trh.