Zákon č. 428/2002 Z.z. z 3. júla 2002 o ochrane osobných údajov ...
Zákon č. 428/2002 Z.z. ... o ochrane osobných údajov v znení zákona č. 602/2003 Z.z., zákona č. 576/2004 Z.z. a zákona č. 90/2005 Z.z. Dôvodová správa k zákonu o ochrane osobných údajov.