Manažment očakávaní? - Patarák, Ondrej
Rozsiahla a rýchla transformácia celej spoločnosti v kontexte globalizačných a eurointegračných procesov stavia pred manažment slovenských firiem nové výzvy. Jednou z nich je aj knowledge management. Moderný knowledge management je ucelený manažérsky koncept pre corporate governance s ambíciou integrovať strategické, finančné a aj krízové riadenie hmotných finančných aj nehmotných aktív a tokov firmy spolu s rozvojom ľudí. Definovanie manažmentu očakávaní ako systematického procesu spoznávania, komunikácie, znižovania a napĺňania očakávaní všetkých významných, do podnikania firmy zainteresovaných strán.