Zelená pre hnedé uhlie - Bucha, Tibor
Dôležitosť tepelných elektrární pri výrobe elektrickej energie. Podpora slovenskej vlády. Energetická bezpečnosť a sebestačnosť ako národný záujem. Nezastupiteľné miesto tepelných elektrární. Všeobecný hospodársky záujem a konkretizácia energetickej politiky štátu.