Predpoklady rastu výkonnosti slovenskej ekonomiky - Fifeková, Elena
Riziká udržateľnosti rastovej ekonomiky. Relatívna výkonnosť konvergujúcich ekonomík meraná HDP na obyvateľa v parite kúpnej sily. Reálny rast HDP. Vplyv priamych zahraničných investícií na výkonnosť slovenskej ekonomiky. Index rastovej konkurencieschopnosti (GCI) a konkurencieschopnosti podnikov (BCI) vybraných krajín (rok 2004). Rast výkonnosti slovenskej ekonomiky sa spája s produktivitou výrobných faktorov a charakterom konkurenčných výhod.