K implementácii dôchodkového systému v kontexte dôchodkovej reformy v SR - Rievajová, Eva
Dôchodkový systém a dôchodková reforma v SR. Reforma sociálneho poistenia, nový systém dôchodkového poistenia. Trojpilierový model dôchodkového systému. Zameranie jednotlivých reformných krokov. Niektoré problémy dôchodkovej reformy. Poistné odvody. Zavedenie povinnej kapitalizácie.