Economic results of agricultural enterprises in 2003 - Střeleček, František
Príspevok spracovaný na základe výsledkov výskumu ekonomického vývoja vybranej vzorky poľnohospodárskych podnikov hospodáriacich na území ČR. Sledované sú rôzne ekonomické ukazovatele, predovšetkým hospodársky výsledok pred zdanením. Ďalšie ukazovatele: požadovaná miera zisku, skladba hospodárskeho výsledku, vplyv dotácií na hospodársky výsledok, štruktúra výnosov, produktivita práce, fondová účinnosť, intenzita poľnohospodárskej výroby. Celkové zhodnotenie doterajšieho vývoja.