Legislatívna úprava ohodnocovania cenných papierov si vyžaduje odbornú ekonomickú diskusiu - Hrvoľová, Božena
Problematika cenných papierov, ich oceňovanie a ohodnocovanie. Ceny a hodnoty cenných papierov v zákonných normách SR. Nejasné formulácie ekonomických kategórií. Chyby vo výpočtoch a nedorozumenia vo výklade zákonných noriem. Potreba odbornej diskusie.