Potential for utilization of the European customer satisfaction index in agro-business - Ryglová, Kateřina
Spokojnosť zákazníka ako jeden z rohodujúcich faktorov úspechu väčšiny trhových organizácií. Článok ukazuje možnosti monitorovania spokojnosti zákazníka pomocou Európskeho indexu spokojnosti zákazníka, čo má následne prispieť k efektívnejšiemu marketingovému riadeniu firmy. Metodika bola odskúšaná na trhu cestovného ruchu.