New EU member states: booming agro-food trade, Poland ahead - Lukas, Zdenek
Nové členské štáty EÚ - vzrast konkurencie, podporovaný Spoločnou poľnohospodárskou politikou. Vzrast zisku farmárov. Vývoz, dovoz, bilancia obchodná vo V4 a vo všetkých krajinách EÚ.