Naše miesto v integrovanej Európe - Sadloňová, Marianna
Podnety z medzinárodnej konferencie o obchode, výrobe a marketingu - INTRACO 2005 - Slovak retail summit. Analýza súčasného stavu podnikateľského prostredia na Slovensku a zmeny, ktoré so sebou priniesla naša účasť v EÚ. Náš trh bol na vstup do EÚ dostatočne pripravený. Teraz sa musí priebežne prispôsobovať novým smerniciam platiacim pre jednotnú Európu. Hospodárska súťaž v európskych rozmeroch. Vývoj obchodu v SR. Obchod a zákazníci. Ako prežiť na trhu.