Podpora uhliu nie sú len dotácie - Tolnayová, Mária
Rozhovor autorky článku s generálnym riaditeľom Hornotrianskych baní Prievidza. Vládou schválený tzv. všeobecný hospodársky záujem pre ťažbu uhlia do roku 2010. Priority v súvislosti s ťažbou uhlia. Prednostné zapájanie Elektrární Nováky do elektrizačnej sústavy Slovenska. Cenová stabilita dodávok. Perspektíva po roku 2010.