Inovácie - cesta rozvoja trhu - Horská, Elena
Inovácia ako dynamický prvok produkcie a rastu. Bez inovácií je ďalší rozvoj podnikov, spoločnosti a hospodárstva nemožný. Zmeny v marketingu. Zameranie produktu na pôvodný a nový trh. Inovácie, nové potreby a nové trhové segmenty. Inovácia v komunikácii. Inovácia a synergický efekt.