Obchodný deficit oslabuje rast USA - Kišš, Štefan
Pokles ekonomického rastu a nárast inflácie v USA. Predpovede o zníženom raste HDP. Veľký obchodný schodok s Čínou. Tlak na uvoľnenie čínskej meny. Prognózy o raste cien a ďalšieho rastu inflácie.