[Sociálna politika] - Antalová, Mária, 1952-
Recenzia publikácie Sociálna politika od A. Staneka a kolektívu autorov. Publikácia reaguje na zmeny prebiehajúce v sociálnej oblasti v jednotlivých krajinách a na Slovensku. Autori chápu sociálnu politiku ako vednú disciplínu, identifikujú základné kategórie sociálnej politiky a sociálneho štátu a popisujú hlavné východiská európskej sociálnej politiky.