Ako naplánovať poradu - Adamková, Hana, 1969-
Pracovná porada ako dôležitý riadiaci nástroj, s ktorým sa v zamestnaní stretávame pravidelne. Základné funkcie porady. Dôležitosť prvkov participácie na poradách so zamestnancami. Jasný účel porady - stanovenie cieľov, plánovanie programu, naplánovanie účastníkov porady. Dôležitosť organizačnej prípravy pracovnej porady.