EBOR: Hospodársky rast Ruska spomalí únik kapitálu - Molnárová, Elena
Prognóza Európskej banky pre obnovu a rozvoj (EBOR) na rok 2005. Všeobecný spomalený rast svetovej ekonomiky. Pokles dopytu po exporte krajín východnej Európy a bývalého Sovietskeho zväzu. Najrýchlejší rast ekonomiky v pobaltských krajinách. Prognóza pre Rusko poznačené odlevom kapitálu. Cena ropy podmienená dopytom a ponukou.