Do Vrábľov sa presúva výroba zo Sheffieldu - Hudec, Marián
Nový závod rakúskeho koncernu Miba vo Vrábľoch. Výroba dielcov pre automobilový priemysel. Nové pracovné miesta. Dobrá skúsenosť zahraničného investora v závode v Dolnom Kubíne. Najväčší odberateľ - západná Európa.