Dôchodková reforma - Barri, Ivan
Pokračovanie z č. 4/2005. Dôchodková reforma na Slovensku. Druhý pilier dôchodkového zabezpečenia od 1.1.2005. Vznik dôchodkových správcovských spoločností (DSS). Zmluvy o starobnom dôchodkovom sporení s DSS. Tretí pilier - dôchodkové doplnkové sporenie. Transformácia doplnkových dôchodkových poisťovní na doplnkové dôchodkové spoločnosti. Pokračovanie v č. 6/2005.