Zákon o ochrane osobných údajov s komentárom - Dobšovič, Dušan
Zákon č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení zákona č. 602/2003 Z.z., zákona č. 576/2004 Z.z. a zákona č. 90/2005 Z.z. Základné ustanovenia, Práva, povinnosti a zodpovednosť pri spracúvaní osobných údajov. Úrad na ochranu osobných údajov. Spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia.