Architektúra informačného systému obchodných služieb - Grell, Michal
Procesný pohľad na obchodné služby v kontexte architektúry niektorých typov informačných systémov v službách. Globálna architektúra a čiastkové architektúry informačného systému. Procesná identifikácia obchodných služieb. Vývojový diagram systému ako objektu riadenia v podniku služieb. Funkčná štruktúra obchodných služieb v domácom ekonomickom prostredí.