Dezindustrializácia ako súčasný trend priemyslu - Hečková, Jaroslava
Poukázanie na príčiny a dôsledky dezidustrializácie ako súčasného trendu v priemysle. Podstatam príčiny a dôsledky dezindustrializácie. Vývoj zamestnanosti v priemysle a službách. Vývoj percentuálneho podielu zamestnanosti v priemysle a službách na celkovej zamestnanosti.