Hodnota imania pri zmene právnej formy - Harumová, Anna, 1955-
Diskusia o problematike vypracovania znaleckého posudku pri zmene právnej formy spoločnosti.Údaje, ktoré obsahuje Rozhodnutie o zmene právnej formy. Pred zmenou a po zmene právnej formy, písomná správa. Paragraf 23 Vyhlášky č. 25/2004 Z.z., ktorou sa ustanovujú vzory tlačív na podávanie návrhov na zápis obchodného registra a zoznam listín, ktoré je potrebné k návrhu na zápis priložiť.