[Evropská unie. Historie a současnost ekonomického prostředí] - Melišek, František
Recenzia publikácie Kloudová, J.: Evropská unie. Historie a současnost ekonomického prostředí. Publikácia sa zaoberá mnohorakými aspektmi ekonomického prostredia Európskej únie. Publikácia je členená do 12 kapitol.