Ako sa pripraviť na euro - Kláseková, Martina
Z obsahu: Na výmenu čaká vyše sto miliárd korún. Aby nikto nezostal bez informácií. Dohoda o zaokrúhlení cenných papierov sa iba hľadá. Euro privíta zmenený právny poriadok. Na líry, marky či franky ľudia nezabudli. Nováčikovia sa na euro pozerajú bez obáv. Reinoldijus Sarkinas: Nevidíme žiadne vážne problémy. Dokončenie.