Redukované bayesovské odhady v analýze rozptylu - Kotlebová, Eva
Porovnanie Bayesovskej a klasickej štatistiky. Prínos Bayesovskej štatistiky. Bayesovské riešenie problému autorka v príspevku použila na odhad priemernej ceny bytu v bratislavskej mestskej časti Devín.