Hľadanie skrytej dimenzie v názoroch slovenských spotrebiteľov na služby distribučného kanála s nábytkom - Vojtková, Mária, 1966-
Prezentácia výsledkov prieskumu zameraného na služby poskytované slovenských spotrebiteľom distribučného kanála s nábytkom z hľadiska ich názorov. Fázy faktorovej analýzy: príprava a posúdenie vhodnosti dát, odhad modelu faktorovej analýzy pred rotáciou a po rotácii.