Jednotný evropský platební systém a platební karty co znamená zavádění jednotného evropského platebního prostru SEPA pro trh platebních karet? - Čarný, Ján
Otázky spojené so zavádzaním jednotného európskeho platobného systému SEPA (Single Euro Payment Area). Plastikové karty. Debetným kartám dominujú národné schémy. Štvorstranný obchodný model pre implementáciu SEPA v oblasti debetných kariet. Otvorenie otázky aká bude "európska platobná karta".