Globálny letecký biznis stále v strate - Slovák, Kristian
Biznis leteckej dopravy sa už roky zmieta v kríze. Príčiny - na začiatku to boli teroristické útoky v New Yorku, vírusové ochorenie SARS v Ázii a v posledných rokoch vysoká cena pohonných hmôt. Straty svetových leteckých spoločností združených v Medzinárodnej asociácii leteckej dopravy (IATA) v posledných rokoch. Regionálne rozdiely. Výsledky európskych leteckých spoločností. Výsledky v Ázii. Zavedenie elektronických leteniek.