Efektivní distribuční síť - alfa a omega úspěchu finančních institucí - Thein, Hanuš
Distribučná sieť je kľúčom k úspechu na trhu. Význam kvality distribučnej siete. Segmentácia klientely. Práca na trojuholníku ľudia - systém - produkt.