Elektronická fakturace, hit mezi novými bankovními produkty
Elektronická fakturácia je v súčasnosti najrýchlejšou oblasťou elektronických služieb vo Fínsku, kde podnikoví zákazníci troch najvýznamnejších bankových skupín uzatvárajú každý týždeň zhruba tisíc zmlúv na elektronické vyuúčtovanie (e-billing). Produkt Finvoice - obecný formát pre elektronickú fakturáciu . Úspory pri platobných transakciách. Rozširovanie elektronickej fakturácie a ďalších elektronických služieb v bankách.