Na hladine: Päť ciest k vysokej výkonnosti - Burger, Ivan
Pojem vysokovýkonný podnik. Základné rozdiely medzi podnikom a vysokovýkonným podnikom. Motivačné prístupy vo vysokovýkonnom podniku. Spôsoby zvyšovania výkonnosti pracovnej sily. v podniku. Manažérske cesty využitia emocionálnej energie.