Procesní controlling ve finančních institucích - Třmínek, Tomáš
Meranie reálnej výkonnosti procesov. ARIS PPM (Process Performance Manager) - je nástroj, ktorý uzatvára životný cyklus riadenia firemných procesov. PPM meria výkonnosť podnikových procesov kalkuláciou zvolených kľúčových ukazovateľov výkonnosti. Hlavné prínosy PPM. Prínosy v Credit Suisse a ďalšie príklady.