Ekonomický vývoj SR (1993-2003) - Chajdiak, Jozef
Vývoj štvrťročných objemov a medziročného vývoja tempa prírastku kĺzavých ročných objemov HDP. Vývoj zahraničného obchodu, salda exportu a importu. Vývoj počtu nezamestnaných, inflácie, kĺzavého salda štátneho rozpočtu. Vývoj reálnej priemernej mzdy v národnom hospodárstve SR.