Modely vyhodnotenia referenda - Chajdiak, Jozef
Referendum ako prejav demokracie v krajine. Účasť, neúčasť na referende, rozhodovanie o výsledku referenda. Kvórum aspoň jeden platný hlas, povinná účasť na referende.