Názory na prácu v zahraničí - Chajdiak, Jozef
Časť výstupov riešenia vedecko-výskumnej úlohy EU v Bratislave č. 190005/02 - Reflexie študentov a absolventov na štúdium na EU v Bratislave - na báze údajov z dotazníkov zozbieraných za rok 2003. Práca v zahraničí.