Impacts of the reform of the Common Agricultural Policy (CAP) on land markets in Germany - Doll, Helmut
Zavedenie Combi-modelu v nemeckom poľnohospodárstve. Výhody pre bývalých nájomcov, budúcich nájomcov a prenajímateľov. Trh s pôdou, cena pôdy.